دستگاه های فاکس به سه دسته کلی حرارتی، کاربنی و لیزری تقسیم می شوند.
دستگاه فکس حرارتی
فکس حرارتی سرعت و کیفیت پایینی داشته و برای استفاده خانگی مناسب اند. در این روش دستگاه فکس بر روی رول های بریده نشده انجام میگیرد و خودتان باید آنها را برش دهید.
همچنین چاپ بر روی این رول ها بعد از مدتی کمرنگ می شود. بنابراین برای نگهداری فاکس های مهم مناسب نیستند.
دستگاه فکس کاربنی
فکس های کاربنی نسبت به فکس های حرارتی سرعت بیشتری داشته و مشکل از بین رفتن چاپ روی آنها وجود ندارد. برای دریافت تا 30 – 40 برگ در روز مناسب اند.
دستگاه فکس لیزری
این روش از سرعت و کیفیت بالایی برخوردار بوده و برای استفاده در حجم بالای ارسال و دریافت مناسب هستند اما توجه داشته باشید که قیمت تونرها نسبت به رول های حرارتی و کاربن بیشتر است.
مشخصات یک دستگاه فکس خوب
سرعت
یکی از مهمترین عوامل کارایی یک دستگاه فکس، سرعت است. سرعت یک دستگاه فکس به سرعت مودم داخلی و سرعت چاپگرو اسکنر آن وابسته است.
چاپ
دومین عامل نوع چاپی است که توسط پرینتر یک دستگاه فکس انجام میشود، در دستگاه های حرارتی چاپ روی کاغذ ماندگاری بالا ندارد. دیگر پرینترهای جوهر افشان و پرینترهای لیزری می توانند اسناد پایدارتری را چاپ کنند و برای فکس های مهم مناسب ترند.
سایز و نوع کاغذ ورودی
دستگاه های فکس از لحاظ کاغذ مورد مصرف در چاپگر به دسته های مختلفی از قبیل کاغذ رولی، کاغذ A4 و کاغذ با ابعاد مختلف تقسیم می شوند.
حافظه
یکی از عوامل مهم در انتخاب یک دستگاه فکس خوب می باشد. مواردی مانند : حافظه ذخیره فکس در صورتی که کاغذهای فکس به اتمام رسیده و حافظه برای ارسال سندی در زمانی مشخص .
مشخصات دیگر :
برخی دستگاه ها در بازار وجود دارند که امکان کپی گرفتن یا اسکن کردن فایل ها و ... را نیز دارند. این مدل فکس ها ، دستگاه های چند کاره ای هستند که چند قابلیت را با هم در خود دارند تا بوسیله ی یک دستگاه بتوان از امکانات چند دستگاه استفاده کرد.
در نتیجه دستگاه های فکس در انواع و امکانات متنوعی عرضه شده اند پس برای بهترین انتخاب لازم است به نیاز خود رجوع کنید تا مناسب ترین آن را خریداری کنید.
منبع: ایده برتر پارسیان خاورمیانه
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0